• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

CONTROL DANCE GROUP 

A Control Dance Tánccsoport a Partium egyik legismertebb és legaktívabb táncegyüttese, immár tizennégy éve része a Bihar megyei, Partiumi közéletnek.

Székelyhíd. „A világ közepe”. Határ menti kisváros, Nagyvárad és Szatmár között, valahol...Innen indulunk fellépéseinkre és ide érkezünk haza.

Együttesünk Erdély, Magyarország és Szlovákia színpadain táncolva, falu és városnapok, összművészeti fesztiválok, színházi rendezvények állandó résztvevői. Fő profilunk a show tánc és a show - tánc elemekkel tarkított latin és modern táncelőadások. Páros és formációs táncok vegyes felhozatalát igényes alkotás és előadásmód fémjelzi.

A színpadon egyszerre van jelen szenvedély és közöny, feszültség és letargia, égető tűz és hűvös tekintet. És, igen, valóban, némi exhibicionizmus extrém önmegvalósítás..., együttesünk táncosnői olykor önálló életre kelnek, szóló produkciójuk a nőiesség és finom erotika jegyében születik, pikáns, merész és érzéki. Fontos szerepet kapnak a látványos és villogó táncruhák, melyeken megjelennek a táncnak megfelelő stílus és a tervezői fantázia jegyei, az egyedi és ötletes koreográfiák, meglepő színpadi megoldások.

-mozgáskontrol **

-agykontrol **

-testkontrol **

** szabályok nélkül.

Az együttes tagjai felnőtt, tapasztalt színpadi emberek, Bihar megye különböző városaiból. Közös elemünk a mozdulatok, a színpad, és mindenek előtt a szórakoztatás szeretete. Előadásainkban összefonódik ember és tánc, test és mozgás, érzés és technika.

Ami éltet minket: színpad, tömeg, erotika.

Amit vállalunk:

táncbemutató

extrém divatbemutató show

háttér tánc

gyerekek tánctanítása rendezvényeken

oktatás (táncórák, jegyespárok nyitótánca, szalagavató)

Ahol már táncoltunk: városnapok, média turnék, színházi rendezvények, iskolai rendezvények, klipforgatás, privát bulik

(referenciákért:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) 

..........: Magyar :..........


 

Erdei László, együttesvezető

matematikus

0040-744352316;

info@controldance.ro


 

Zlagnean Edina, művészeti vezető

pszichológus, koreográfus

0040-745758492;

edina@controldance.ro